лаундж зона

Лаундж зона зі звичайного гаража

Робота Лондонського дизайнера, проект, який був реалізований в Румунії, — лаундж зона зі звичайного гаража.

Власники будинку хотіли теплу та затишну лаундж-зону з еклектичною атмосферою, яка влаштовувала б їхню молоду сім’ю. Вирішили використовувати для цього гараж.

За проектом дизайнера стеля, підлога та одна стіна були оздоблені деревом для створення затишної атмосфери та згладжування простору .

Настінне покриття – оздоблення з дощок червоного дерева – додає геометрію та текстуру.

лаундж зона1

Старовинних ноток додається невеликий дерев’яний стелаж зістарений з використанням спеціальної фарби.

лаундж зона2

В основі всього простору кімнати – жовтий диван ручної роботи, який додає яскравості та місця зберігання. Підставка для ніг може вдало використовуватися як маленький кавовий столик. 

Білий камін із його виразним сільським характером додає екліктики атмосфері.

лаундж зона3

Протягом дня природне освітлення заливає простір через традиційні вікна, пофарбовані в синій колір.

Коментарі