офисное пространство

Склад, перепланований у творчий офісний простір

Команда архітекторів у Гонконгу взялися за виконання завдання перетворення складу у промисловому будинку на творчі офісні приміщення для співробітників однієї компанії, онлайн-платформи для гумористичного контенту, створюваного користувачами.

Натхненні дизайном інтерфейсу веб-додатку даної компанії архітектори розробили мінімалістичний чорно-білий інтер’єр на фоні сірої промислової оболонки, яка була збережена як історія та пам’ять про минуле цієї будівлі. Прозорість, спільне використання простору та почуття єдності команди були ключовими моментами розробки проекту.

офісний простір1

Поверх, площею понад 1500 квадратних метрів, був поділений на три нетрадиційні офісні простори.

офісний простір2
офісний простір3

Великий відкритий простір, відведений для зустрічей. Підлогові подушки розкидані по всій площі, а також стіл для настільного тенісу, все це додає невимушений вигляд офісному простору.

офісний простір4
офісний простір5
офісний простір6

Великий острів робочих столів та регульованих сидячих стендових станцій, які обслуговують різні потреби проекту.

офісний простір7
офісний простір8
офісний простір9

Ще одна область складається з кількох закритих конференц-залів на краю зони столів.

Творчі простір для творчих людей.

Коментарі