Цвітна капуста по-азіатськи

Ви маєте цвітну капусту і велике бажання приготувати щось оригінальне, смачне і яскраве, тоді цей рецепт для вас. Азіатська смажена цвітна капуста барбекю з кінзою, арахісом і липкою солодкою глазур’ю – найкращий рецепт смаженої цвітної капусти, який обов’язково стане улюбленим. Він солодкий і гострий з потрібною кількістю спецій.

Інгредієнти:

  • Цвітна капуста:  вам потрібен один великий качан цвітної капусти, що має складатися з 6-7 склянок суцвіть.
  • Азіатський соус барбекю: кетчуп, мед, соєвий соус, часниковий соус чилі, свіжий імбир і паста Tom Yum . 
  • Кінза. Ви також можете використовувати подрібнену свіжу м’яту або базилік , якщо бажаєте.
  • Арахіс.

Приготування:

Крок 1

Розігрійте духовку до 220ºС і вистеліть велике деко пергаментом. Викладіть суцвіття цвітної капусти на деко і змастіть оливковою олією, сіллю та перцем. Перемішайте цвітну капусту, щоб переконатися, що вона рівномірно покрита, і поставте деко в духовку. Випікайте 25 хвилин, перевертаючи.

Крок 2

Поки запікається цвітна капуста, приготуйте азіатський соус барбекю. Змішайте кетчуп, мед, соєвий соус, часниковий соус чилі, свіжий імбир і пасту Tom Yum у маленькій мисці; збийте, щоб з’єднати.

Крок 3

Вийміть цвітну капусту з духовки та полийте зверху половиною азіатського соусу барбекю. Перемішайте, щоб поєднати, і знову поставте цвітну капусту в духовку ще на 10 хвилин.

Крок 4

Перекладіть смажену цвітну капусту на сервірувальну тарілку або блюдо і полийте зверху залишками соусу. Прикрасьте кінзою, арахісом і нарізаним перцем чилі (за бажанням) і подавайте!

Смачного!

Прокрутити вгору