Солодкі та прості тістечка з листкового тіста з персиками, з додавнням меду і ноткою ванілі. У цьому легкому літньому десерті використані соковиті свіжі персики та готове заморожене листкове тісто.
Для приготування цих тістечок тобі знадобиться деяке кухонне приладдя, яке ти можеш замовити з безкоштовною доставкою та величезною знижкою тут
Літо, чудова пора, яка дарує нам різноманітність чудових фруктів, серед них персики, нектарини, сливи і інші кісточкові фрукти. Саме з персиками пропонуємо вам приготувати легкий, швидкий і головне смачнючий десерт. Вам знадобиться листкове тісто яке ві можете придбати в магазині або зробити самостійно. Використовуйте якісне тісто і стиглі персики, адже від цього залежить смак вашої страви.
Інгредієнти:
- 3 середніх персика, розрізаних навпіл, без кісточок. Ви можете замінити персики улюбленими кісточковими фруктами: нектаринами, сливами або міксом!
- 3 столові ложки меду
- 1 чайна ложка екстракту ванілі
- 1 лист готового замороженого листкового тіста, розмороженого протягом ночі в холодильнику.
- цукор пісок за бажанням
Приготування:
- Розігрійте духовку до 200 °С. Вистеліть велике деко пергаментом. Відкладіть.
- Викладіть листкове тісто на чисту, злегка присипану борошном робочу поверхню. За допомогою гострого ножа або кондитерського колеса розріжте листкове тісто на 12 однакових квадратів. Перекладіть квадрати на підготовлену форму.
- У середній мисці змішайте нарізані персики з медом і ваніллю.
- Покладіть скибочки персика поверх квадратів з листкового тіста, залишивши межі приблизно 1 см по краях. Посипте цукром , якщо бажаєте.
- Випікайте, поки скоринка не стане золотистою, а персики м’якими, приблизно 15-17 хвилин. Перекладіть на решітку для випічки, щоб дати охолонути протягом 5-10 хвилин перед подачею.
- Подавайте теплим із ванільним морозивом, свіжими збитими вершками, посипаним цукровою пудрою або простою ванільною глазур’ю.
Смачного!