Неймовірно смачне тістечко брауні з печивом Oreo

Брауні з Oreo – це НАЙКРАЩІ брауні з печивом Oreo, які ви коли-небудь куштували! Вам точно вони сподобаються! Ці тістечка надзвичайно густі, приємні на смак і насичені. Ви не зможете зупинитися лише на одному брауні – повірте.)

Ці брауні прості у приготуванні, але щоразу виходять ідеальними! Ось чому:

  • Ці брауні густі та приємні! Додаткові яйця та комбінація цукрів роблять їх насиченими та приємними.
  • Фокус для приготування липких брауні полягає в тому, щоб випікати їх, поки зубочистка, вставлена ​​на кілька дюймів від краю, не вийде чистою. Якщо ви дочекаєтеся, поки центр повністю застигне, ви отримаєте сухі брауні, а цього ніхто не хоче!
  • Ви можете використовувати темний какао-порошок замість звичайного несолодкого какао-порошку, якщо ви віддаєте перевагу чорному шоколаду! 

Інгредієнти:

  • 1 склянка вершкового масла, розтопленого
  • 1 стакан цукрового піску
  • 1 1/2 склянки світло-коричневого цукру
  • 1 столова ложка ваніліну
  • 4 великих яйця
  • 0,5 чайна ложка солі
  • 1 1/2 склянки пшеничного борошна
  • 1 чашка несолодкого какао-порошку
  • 1 чашка білої шоколадної стружки (чіпсів)
  • 25 крупно нарізаного печива Oreo

Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 175°C. Вистеліть деко 9×13 пергаментом. Відкладіть.
  2. У чаші міксера з насадкою лопатка, змішайте вершкове масло, цукровий пісок, коричневий цукор, ваніль і яйця.
  3. Перемішуйте на середній швидкості до однорідності, приблизно 1 хвилину.
  4. Додайте сіль і какао-порошок і перемішайте на середньому рівні до однорідності, від 30 секунд до хвилини.
  5. Увімкніть міксер на низький рівень і додайте борошно, поки воно не з’єднається.
  6. Додайте білу стружку.
  7. Розкладіть половину тіста на форму. Зверху покладіть печиво Oreo і розподіліть тісто, що залишилося. Частину печива можна залишити щоб прикрасити брауні зверху.
  8. Випікайте 30-35 хвилин, поки центр майже не застигне.

Смачного!

Прокрутка до верху