Дуже смачні і легкі в приготуванні тістечка з персиком і медом

Солодкі та прості тістечка з листкового тіста з персиками, з додавнням меду і ноткою ванілі. У цьому легкому літньому десерті використані соковиті свіжі персики та готове заморожене листкове тісто.

Літо, чудова пора, яка дарує нам різноманітність чудових фруктів, серед них персики, нектарини, сливи і інші кісточкові фрукти. Саме з персиками пропонуємо вам приготувати легкий, швидкий і головне смачнючий десерт. Вам знадобиться листкове тісто яке ві можете придбати в магазині або зробити самостійно. Використовуйте якісне тісто і стиглі персики, адже від цього залежить смак вашої страви.

Інгредієнти:

  • 3 середніх персика, розрізаних навпіл, без кісточок. Ви можете замінити персики улюбленими кісточковими фруктами: нектаринами, сливами або міксом!
  • 3 столові ложки меду
  • 1 чайна ложка екстракту ванілі
  • 1 лист готового замороженого листкового тіста, розмороженого протягом ночі в холодильнику.
  • цукор пісок за бажанням

Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 200 °С. Вистеліть велике деко пергаментом. Відкладіть.
  2. Викладіть листкове тісто на чисту, злегка присипану борошном робочу поверхню. За допомогою гострого ножа або кондитерського колеса розріжте листкове тісто на 12 однакових квадратів. Перекладіть квадрати на підготовлену форму.
  3. У середній мисці змішайте нарізані персики з медом і ваніллю.
  4. Покладіть скибочки персика поверх квадратів з листкового тіста, залишивши межі приблизно 1 см по краях. Посипте цукром , якщо бажаєте.
  5. Випікайте, поки скоринка не стане золотистою, а персики м’якими, приблизно 15-17 хвилин. Перекладіть на решітку для випічки, щоб дати охолонути протягом 5-10 хвилин перед подачею.
  6. Подавайте теплим із ванільним морозивом, свіжими збитими вершками, посипаним цукровою пудрою або простою ванільною глазур’ю. 

Смачного!

Прокрутка до верху