Хто ж не любить вуличну їжу?! Пропонуємо покуштувати чудові смачні корн доги не виходячи з дому. Не потрібно багато часу і інгредієнтів, щоб отримати хрусткі золотисто-коричневі корн-доги. Розрізані навпіл сосиски роблять корн доги невеликими і їх зручно куштувати. Такі міні корн доги підуть зі столу за лічені хвилини.
Інгредієнти:
- 1 склянка рослинної олії
- 6 сосисок для хот догів розрізаних навпіл – 12 половинок
- 1/4 склянки кукурудзяного крохмалю
- 1/2 склянки універсального борошна
- 1/2 склянки жовтої кукурудзяного борошна
- 2 столові ложки цукру
- 2 чайні ложки розпушувача
- Сіль і свіжомелений чорний перець, за смаком
- 1/2 склянки молока
- 1 велике яйце
- палички для корн догів
Приготування:
- Розігрійте рослинну олію у великій сковороді на середньому сильному вогні.
- У великій мисці змішайте сосиски та кукурудзяний крохмаль, перемішайте щоб покрило сосиски.
- Нанизайте сосиски на палички від льодяників, відкладіть.
- У великій мисці з’єднайте борошно, кукурудзяну муку, цукор і розпушувач, приправте сіллю і перцем за смаком.
- У великій скляній мірній чашці або іншій мисці збийте разом молоко та яйце. Вилийте суміш на сухі інгредієнти та перемішайте гумовою лопаткою, поки не з’єднається.
- Працюючи порціями, занурюйте сосиски в тісто до повного покриття. Кладіть в сковороду приблизно 4 або 5 штук за раз і готуйте до рівномірного золотистого кольору та хрусткої скоринки приблизно 2-3 хвилини. Перекладіть на тарілку, вистелену паперовими рушниками.
- Подавайте негайно з кетчупом і гірчицею.
Смачного!