Круті ідеї печива на Хелловін

Це чарівне цукрове печиво на Хелловін стане ідеальними ласощами цієї моторошної пори! Готувати це цукрове печиво на Хелловін так весело! Прикрашання цукрового печива — це смачний і креативний спосіб виразити себе художньо, навіть якщо ви не вважаєте себе художником. Виберіть свої улюблені форми для печива на Хелловін і почніть готувати це ідеальне печиво на Хелловін! Це приємне заняття як для дітей, так і для дорослих!

Інгредієнти:

Для печива:

  • 3/4 склянки цукру
  • 1/4 склянки цукрової пудри
  • 1/2 склянки розм’якшеного вершкового масла
  • 1/4 склянки олії
  • 2 яйця
  • 1/2 чайної ложки ванілі
  • 3 склянки борошна
  • 1/2 чайної ложки розпушувача
  • 1/2 чайної ложки солі
  • 1/4 склянки борошна для розкачування тіста

Для глазурі:

  • 450 г цукрової пудри
  • 2 1/2 столові ложки порошку для айсингу
  • 1/3 склянки води
  • гелеві барвники: зелений, білий, помаранчевий, жовтий і чорний 
  • Будь-яка посипка

Приготування:

  • Розігрійте духовку до 200°С. Змішайте цукор, цукрову пудру, вершкове масло та олію у міксері. Перемішайте до повного з’єднання.
  • Додайте яйця, ваніль і перемішайте до однорідності.
  • У мисці середнього розміру змішайте борошно, сіль і розпушувач.
  • Потроху додайте борошняну суміш до цукрової суміші. Перемішуйте, доки тісто не відтягнеться від боків і не утворить м’яку кульку, якщо його притиснути.
  • Вийміть тісто з миски та розкачайте його на злегка присипаній борошном поверхні. Розкачайте до товщини 1 см.
  • Виріжте форми за допомогою формочок для печива.
  • Випікайте печиво на застеленому пергаментом деко протягом 7 хвилин (6 хвилин для меншого печива). Вийміть печиво з форми та дайте охолонути на решітці.
  • Після того як печиво повністю охолоне, воно готове до прикрашання.
  • Для глазурі з’єднайте всі інгредієнти в міксері та дайте йому збити на високій потужності протягом 3 хвилин, проскрібаючи сторони, якщо потрібно. За допомогою цукрової пудри, контролюйте консистенцію глазурі. Адже для прикрашання використовується розливна глазур для заливки і більш густа для контурів. Зверніть на це увагу. Розподіліть підготовлену глазур по кондитерським мішкам, і щільно загорніть, щоб не висохла.

Ідеї, як прикрасити печиво на Хелловін

Печиво “Привид Хелловін”

Лише два кольори для цього милого цукрового печива на Хеллоуїн. Окресліть зовнішню частину білим кольором, додайте ніс, потім два ока. Це просте цукрове печиво на Хелловін!

  1. Спочатку окресліть форму привида білою королівською глазур’ю.
  2. По-друге, повністю залийте печиво-привид білою розливною глазур’ю, а потім негайно помістіть чорний овал чорною розливною королівською глазур’ю.
  3. Дайте привиду просохнути приблизно на 15 хвилин, а потім ви можете додати великі чорні очі до свого печива-привида.

Печиво “Відьмацький котел”

  1. Спочатку окресліть печиво на Хеллоуїн чорною контурною глазур’ю, залишивши печиво порожнім у верхній частині для іншого кольору.
  2. По-друге, полийте печиво чорною глазур’ю, а потім окресліть бульбашки на верхній частині казана зеленою глазур’ю.
  3. Заповніть бульбашки такою ж зеленою глазур’ю. На цьому етапі він не повинен бути гладким і ідеальним.
  4. Відразу посипте зелену глазур будь-якою посипкою. Бризки можуть прилипати до чорної харчової частини казана. Вони легко відшаровуються, коли все висохне.

Печиво “Павутина”

  1. Окресліть коло печива білою глазур’ю.
  2. Полийте печиво білою глазур’ю та за допомогою чорної глазурі зробіть крапку в центрі, а потім три рівномірно розташовані кола навколо крапки.
  3. За допомогою зубочистки почніть з центру печива і потягніть від чорної крапки глазурі до зовнішнього краю печива.
  4. Всього буде шість тягових ліній, які утворюють павутину.
  5. Вам не потрібно сильно натискати на цю частину, просто злегка поскрібіть зубочисткою по поверхні глазурі.
  6. Дайте печиву укритися скоринкою протягом 15 хвилин, а потім помістіть зеленого павука будь-де на павутині.

Печиво “Гарбуз Хелловін”

  1. Окресліть гарбуз помаранчевою глазур’ю, залишивши місце для пенька порожнім.
  2. Полийте гарбуз помаранчевою глазур’ю.
  3. Дайте помаранчевій глазурі укритися скоринкою протяго15 хвилин, а потім завершіть це миле гарбузове печиво звивистими лініями, щоб покрити пеньок, і петлями для гарбузових лоз.

Печиво “Цукеркова кукурудза”

  1. Спочатку покрийте печиво жовтою, помаранчевою та білою глазур’ю в порядку цукерок.
  2. По-друге, наповніть жовту та білу частини печива за допомогою зубочистки, щоб закрутити глазур до країв.
  3. Останньою залийте помаранчеву частину цукеркової кукурудзи.
  4. Якщо ви хочете, щоб печиво було чітким, спочатку дайте жовтому та білому підсохнути на 15 хвилин.
  5. Для гладкого з’єднання одразу залийте помаранчеву частину.

 Ви повинні дати печиву повністю висохнути протягом 24 годин.

Смачного!

Прокрутка до верху