Лаймовий чізкейк без випікання

Лаймовий чізкейк без випікання – чудовий десерт до святкового столу, не потребує багато зусиль і це неймовірно смачно. Класична хрустка скоринка з печива і ніжна, вершкова, освіжаюча начинка, що тане у роті.

Інгредієнти:

Скоринка
  • 300 г печива
  • 120 г вершкового масла
Начинка
  • 450 г вершкового сиру кімнатної температури
  • 400 г згущеного молока
  • 80 мл соку лайма
  • 1 столова ложка цедри лайма
  • 240 мл жирних 33% охолоджених вершків для збивання
  • 60 г цукрової пудри
  • 1 чайна ложка ванільного екстракту
Декорування
  • 180 мл жирних 33% охолоджених вершків для збивання
  • 60 г цукрової пудри
  • 1/2 чайної ложки ванільного екстракту
  • 1 чайна ложка цедри лайма

Приготування:

  • Розігрійте духовку до 180 °C. Ви також можете пропустити випікання скоринки, якщо хочете.
  • У маленькій мисці з’єднайте крихти печива і розтоплене вершкове масло для скоринки та добре перемішайте.
  • Розподіліть печиво з маслом на дно і краї 23 см роз’ємної форми, використовуючи склянку.
  • Випікайте корж 10 хвилин (за бажанням), потім вийміть і поставте в холодильник до повного охолодження.
  • У великій чаші міксером збийте вершковий сир, поки він не стане однорідним і кремовим.
  • Додайте підсолоджене згущене молоко та добре перемішайте.
  • Додайте сік лайма та цедру та перемішайте до повного з’єднання. Відкладіть суміш.
  • Збийте охолоджені вершки, додайте цукрову пудру та ванільний екстракт і збийте на високій швидкості до утворення твердих піків.
  • Обережно змішайте збиті вершки з вершково-сирною сумішшю в два кроки, щоб вони добре з’єдналися.
  • На остиглий корж додаємо начинку і викладаємо рівним шаром.
  • Охолодіть чізкейк до застигання на 6-7 годин або на ніч.
  • Щоб закінчити чізкейк, вийміть його з роз’ємної форми.
  • Збийте охолодженні вершки, додайте цукрову пудру, ванільний екстракт і цедру лайма і ще раз взбийте до утворення твердих піків.
  • Нанесіть кружечки збитих вершків навколо краю чізкейку та покрийте чізкейк скибочками лайма.
  • Охолодіть чізкейк до готовності до подачі.

Смачного!

Прокрутка до верху