Міні тости з брі і вишневим джемом — це надзвичайно легка закуска, а карамелізація верхівок чудовий трюк для свята. Зберіть тости та зачекайте, щоб зверху приготувати скоринку брюле, коли ви будете готові їх подавати. Таким чином брі буде теплим і талим, і ви зможете справити незабутнє враження.
Інгредієнти:
- 1 багет, нарізати скибочками товщиною 1,5 см
- 2 ст. л. вершкового масла, розм’якшеного
- 3/4 склянки вишневого джему або варення
- 200 г кругового брі, нарізаного шматочками товщиною 8 мм
- 1/4 склянки цукру
Приготування:
- Розігрійте духовку до 200°C. Скибки багету змастіть тонким шаром масла і викладіть на деко.
- Випікайте хліб до підсмаженого і золотистого кольору, 10-12 хвилин. Дайте охолонути 5 хвилин.
- Намажте тости варенням. Зверху покладіть скибочку брі, обрізавши за потреби. Посипте брі 1 маленькою чайною ложкою цукрового піску.
- За допомогою газової горілки карамелізуйте цукор. Подавайте негайно.
Смачного!