Млинцевий торт з Нутеллою – це простий в приготуванні десерт, який неодмінно сподобається вашим гостям! Все, що вам потрібно для цього торту це насмажити млинці і змастити їх неймовірно смачним кремом з Нутеллою. Це дуже смачно і легко в приготуванні.
Млинцевий торт можна приготувати з нескінченною кількістю смакових комбінацій. Наприклад, полуничні, карамельні та шоколадні. Існує навіть райдужний млинцевий торт, вміло зроблений із використанням харчових барвників!
Інгредієнти:
Для млинців
- 6 яєць
- 1/2 склянки цукру
- 1 склянка борошна
- 3 столові ложки какао-порошку
- 2 склянки молока
- 1/2 склянки олії
Для крему
- 1 1/2 склянки несолоного вершкового масла кімнатної температури
- 3 столові ложки какао-порошку
- 400 г згущеного молока
- 1/2 склянки Нутелли
- Фундук, шоколад, для прикрашання
Приготування:
- Приготуйте млинці. Збийте яйця, цукор какао-порошок і борошно загального призначення у великій мисці. Помішуючи, додайте молоко та олію. Посмажте млинці. Розмір млинця приблизно повинен бути 20 см. За рецептом виходить приблизно 15 млинців.
- Приготуйте крем. У стоячому міксері змішайте масло разом з какао-порошком, згущеним молоком і Нутеллою. Збийте, поки суміш не стане ідеально однорідною.
- Нанесіть однакову кількість крему між кожним шаром млинця.
- Залишки крему нанесіть на зовнішню сторону. Ви можете закрити краї або залишити млинці не покритими.
- Зверху прикрасьте фундуком і шоколадом. Дайте йому відпочити принаймні 10 годин перед подачею.
Смачного!