Млинцевий торт з Нутеллою

Млинцевий торт з Нутеллою – це простий в приготуванні десерт, який неодмінно сподобається вашим гостям! Все, що вам потрібно для цього торту це насмажити млинці і змастити їх неймовірно смачним кремом з Нутеллою. Це дуже смачно і легко в приготуванні.

Млинцевий торт можна приготувати з нескінченною кількістю смакових комбінацій. Наприклад, полуничні, карамельні та шоколадні. Існує навіть райдужний млинцевий торт, вміло зроблений із використанням харчових барвників! 

Інгредієнти:

Для млинців
  • 6 яєць
  • 1/2 склянки цукру
  • 1 склянка борошна
  • 3 столові ложки какао-порошку
  • 2 склянки молока
  • 1/2 склянки олії
Для крему
  • 1 1/2 склянки несолоного вершкового масла кімнатної температури
  • 3 столові ложки какао-порошку
  • 400 г згущеного молока
  • 1/2 склянки Нутелли
  • Фундук, шоколад, для прикрашання

Приготування:

  • Приготуйте млинці. Збийте яйця, цукор какао-порошок і борошно загального призначення у великій мисці. Помішуючи, додайте молоко та олію. Посмажте млинці. Розмір млинця приблизно повинен бути 20 см. За рецептом виходить приблизно 15 млинців.
  • Приготуйте крем. У стоячому міксері змішайте масло разом з какао-порошком, згущеним молоком і Нутеллою. Збийте, поки суміш не стане ідеально однорідною.
  • Нанесіть однакову кількість крему між кожним шаром млинця.
  • Залишки крему нанесіть на зовнішню сторону. Ви можете закрити краї або залишити млинці не покритими.
  • Зверху прикрасьте фундуком і шоколадом. Дайте йому відпочити принаймні 10 годин перед подачею.

Смачного!

Прокрутка до верху