М’ятне, м’яке всередині та хрустке ззовні печиво “Тріщинка” прийдеться до смаку і дорослим і діткам. Перевірено. Печиво має, окрім, неймовірного смаку дуже привабливий вигляд. Таке печиво одразу хочеться скуштувати, тому воно ідеально підійде і до святкового столу і на смачний подарунок. Ваші гості будуть у захваті. Тож не гаємо часу і починаємо готувати.
Інгредієнти:
- 240 г борошна
- 180 г цукрової пудри + 100 г на обвалювання печива
- 10 г розпушувача
- дрібка солі
- 60 г вершкового масла кімнатної температури
- 1 яйце кімнатної температури
- 60 г шпинату
- 15 г свіжого листя м’яти
Приготування:
- В миску просіюємо борошно, цукрову пудру, розпушувач, додаємо сіль і вінчиком перемішуємо сухі інгредієнти.
- Додаємо м’яке вершкове масло і втираємо його виделкою в сухі інгредієнти.
- В чашу блендера додаємо шпинат, м’яту і яйце. Збиваємо до однорідності.
- Додаємо рідкі інгредієнти до борошно-масляної суміші. замішуємо тісто. Тісто повинно бути липким і тягучим.
- Накриваємо тісто харчовою плівкою і відправляємо в холодильник на 2 години.
- Розігріваємо духовку до 200 ℃.
- Дістаємо тісто з холодильника і за допомогою чайної ложки ділимо на рівні порції (повинно вийти приблизно 20-24 шт.)
- Формуємо з тіста кульку і гарно обвалюємо її в цукровій пудрі. Струшувати пудру не потрібно!
- Викладаємо наші кульки на деко, застелене пергаментом.
- Відправляємо в розігріту духовку на 12 хвилин.
- Готове печиво викладаємо на решітку і даємо охолонути.
Смачного!