М’ятне печиво “Тріщинка”

М’ятне, м’яке всередині та хрустке ззовні печиво “Тріщинка” прийдеться до смаку і дорослим і діткам. Перевірено. Печиво має, окрім, неймовірного смаку дуже привабливий вигляд. Таке печиво одразу хочеться скуштувати, тому воно ідеально підійде і до святкового столу і на смачний подарунок. Ваші гості будуть у захваті. Тож не гаємо часу і починаємо готувати.

Інгредієнти:

  • 240 г борошна
  • 180 г цукрової пудри + 100 г на обвалювання печива
  • 10 г розпушувача
  • дрібка солі
  • 60 г вершкового масла кімнатної температури
  • 1 яйце кімнатної температури
  • 60 г шпинату
  • 15 г свіжого листя м’яти

Приготування:

  • В миску просіюємо борошно, цукрову пудру, розпушувач, додаємо сіль і вінчиком перемішуємо сухі інгредієнти.
  • Додаємо м’яке вершкове масло і втираємо його виделкою в сухі інгредієнти.
  • В чашу блендера додаємо шпинат, м’яту і яйце. Збиваємо до однорідності.
  • Додаємо рідкі інгредієнти до борошно-масляної суміші. замішуємо тісто. Тісто повинно бути липким і тягучим.
  • Накриваємо тісто харчовою плівкою і відправляємо в холодильник на 2 години.
  • Розігріваємо духовку до 200 ℃.
  • Дістаємо тісто з холодильника і за допомогою чайної ложки ділимо на рівні порції (повинно вийти приблизно 20-24 шт.)
  • Формуємо з тіста кульку і гарно обвалюємо її в цукровій пудрі. Струшувати пудру не потрібно!
  • Викладаємо наші кульки на деко, застелене пергаментом.
  • Відправляємо в розігріту духовку на 12 хвилин.
  • Готове печиво викладаємо на решітку і даємо охолонути.

Смачного!

Прокрутка до верху