Брауні з Oreo – це НАЙКРАЩІ брауні з печивом Oreo, які ви коли-небудь куштували! Вам точно вони сподобаються! Ці тістечка надзвичайно густі, приємні на смак і насичені. Ви не зможете зупинитися лише на одному брауні – повірте.)
Ці брауні прості у приготуванні, але щоразу виходять ідеальними! Ось чому:
- Ці брауні густі та приємні! Додаткові яйця та комбінація цукрів роблять їх насиченими та приємними.
- Фокус для приготування липких брауні полягає в тому, щоб випікати їх, поки зубочистка, вставлена на кілька дюймів від краю, не вийде чистою. Якщо ви дочекаєтеся, поки центр повністю застигне, ви отримаєте сухі брауні, а цього ніхто не хоче!
- Ви можете використовувати темний какао-порошок замість звичайного несолодкого какао-порошку, якщо ви віддаєте перевагу чорному шоколаду!
Інгредієнти:
- 1 склянка вершкового масла, розтопленого
- 1 стакан цукрового піску
- 1 1/2 склянки світло-коричневого цукру
- 1 столова ложка ваніліну
- 4 великих яйця
- 0,5 чайна ложка солі
- 1 1/2 склянки пшеничного борошна
- 1 чашка несолодкого какао-порошку
- 1 чашка білої шоколадної стружки (чіпсів)
- 25 крупно нарізаного печива Oreo
Приготування:
- Розігрійте духовку до 175°C. Вистеліть деко 9×13 пергаментом. Відкладіть.
- У чаші міксера з насадкою лопатка, змішайте вершкове масло, цукровий пісок, коричневий цукор, ваніль і яйця.
- Перемішуйте на середній швидкості до однорідності, приблизно 1 хвилину.
- Додайте сіль і какао-порошок і перемішайте на середньому рівні до однорідності, від 30 секунд до хвилини.
- Увімкніть міксер на низький рівень і додайте борошно, поки воно не з’єднається.
- Додайте білу стружку.
- Розкладіть половину тіста на форму. Зверху покладіть печиво Oreo і розподіліть тісто, що залишилося. Частину печива можна залишити щоб прикрасити брауні зверху.
- Випікайте 30-35 хвилин, поки центр майже не застигне.
Смачного!