Брускетта з помідорів і авокадо

Неймовірно смачна, легка в приготуванні брускетта порадує вас і ваших гостей і стане окрасою вашого столу. Ця легка закуска чудово підійде як додаток до вашого святкового столу і як швидкий перекус в чудовий сонячний день. Хрустка основа підсмаженого хліба в поєднанні з освіжаючим авокадо і солодкими томатами, з гостринкою від часнику і ароматом базиліку – це просто неперевершене поєднання і свято смаку. Тож негайно приготуйте цю легку брускетту з авокадо та помідорами.

Інгредієнти:

  • 1 багет, нарізаний по діагоналі скибочками по 2,5 см
  • ¼ склянки оливкової олії першого віджиму
  • 500 г помідорів черрі, розрізаних навпіл і очищених від насіння
  • 1 столова ложка білого бальзамічного оцту
  • 3 зубчики часнику подрібнити
  • 2 авокадо без кісточок
  • 1 чайна ложка лимонного соку
  • ¼ склянки свіжого меленого базиліка
  • ½ чайної ложки солі
  • ¼ чайної ложки свіжо подрібненого чорного перцю

Приготування:

Крок 1

Увімкніть духовку на 180 °C. Змастіть одну сторону кожного шматочка хліба оливковою олією, розкладіть скибочки змащеними олією сторонами догори на деко з ребрами. Смажити до золотистої скоринки, 3-4 хвилини.

Крок 2

У невеликій мисці змішайте оливкову олію з помідорами, бальзамічним оцтом і половиною подрібненого часнику. Відставте, щоб аромати змішалися.

Крок 3

У середній мисці розімніть авокадо. Додайте лимонний сік, решту часнику, половину базиліка, сіль і перець.

Крок 4

Намажте кожен шматочок багета 1-2 столовими ложками суміші з авокадо. Рівномірно розподіліть помідори між тостами з авокадо. Для подачі посипте залишками базиліка якщо бажаєте.

Смачного!

Прокрутка до верху