Дуже смачна і проста страва для вашого обіду або вечері. Коли не вистачає часу, а ви дуже зголодніли це саме те що треба. Всього 30 хвилин і неперевершена страва готова.
Ригатоні та сосиски — це класичне поєднання, але будь-яка коротка паста підійде для цієї сковорідки смакоти, готової за півгодини.
Інгредієнти:
- 1 столова ложка оливкової олії
- 4 свинні сосиски без шкіри
- 1 зубчик часнику, нарізаний
- 1 ч. л. сушеного кропу
- ½ чайної ложки копченої паприки
- щіпка сушених пластівців чилі
- 400 г стиглих помідорів
- 1 ст ложка томатного пюре
- 450 мл курячого бульйону
- 175 г пасти ригатоні або пенне
- 2 столові ложки м’якого сиру (або використовуйте жирні вершки)
- 2 столові ложки пармезану, дрібно натертого, плюс додаткове для подачі
- пучок базиліка, порваний
Приготування:
- Розігрійте олію на сковороді з антипригарним покриттям, потім покладіть шматочки порізаної ковбаси та обсмажте до рум’яної скоринки.
- Додайте часник, насіння фенхелю, копчену паприку та пластівці чилі та тушкуйте 2 хвилини.
- Додайте помідори, томатне пюре та бульйон і доведіть до кипіння.
- Додайте макарони, накрийте кришкою і варіть на повільному вогні 12-15 хвилин, періодично помішуючи.
- Коли макарони майже зваряться, додайте сири та базилік і залиште на 2 хвилини на вогні.
- Подавайте в теплих мисках з додатковим пармезаном, якщо бажаєте.
Смачного!